Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Foundation Lions Clubs International Foundation
Hoppa till sidfot

Leo serviceanslag

Leo serviceanslag

section

Leoklubbar ger unga människor möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling samt att bidra som ansvarsfulla medlemmar i sina lokala, nationella och internationella samhällen.

Alphaklubbar är utformade för ungdomar mellan 12 och 18 år. Dessa klubbar fokuserar på individuell och social utveckling bland tonåringar.

Omegaklubbar är utformade för unga vuxna mellan 18 och 30 år. Dessa klubbar uppmuntrar till personlig och yrkesmässig utveckling bland unga vuxna.

Leo serviceanslag kommer att stödja leomedlemmarna i deras insatser att bedöma, planera och genomföra sina egna serviceprojekt. Leomedlemmarna kommer att kunna skapa större påverkan i sina humanitära insatser i sina lokala samhällen, samtidigt som de använder viktiga ledaregenskaper och andra färdigheter. Anslag kan beviljas på upp till USD 2 500 till Lions distrikt och på upp till USD 5 000 till Lions multipeldistrikt. Möjliga projektkategorier omfattar, men är inte begränsade till, LCI:s ramverk för hjälpinsatser, katastrofinsatser, förberedelser inför katastrofer, utbildning, hälsa och friskvård, återuppbyggnad samt hjälp till särskilda riskgrupper.

Ansökningar måste skickas in till LCIF minst sex veckor innan projektet ska starta.

Leo serviceanslag, kriterier/ansökan

section

Hoppa till toppen