Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Foundation Lions Clubs International Foundation
Hoppa till sidfot
 • image of Jimmy Carter and Lions
  Video om hundraårsjubileet: Stiftelsen

  Lions Clubs International Foundation hjälper lionmedlemmar att förändra liv runtom i världen. Lär dig mer om LCIF:s historia och styrka.

  Titta nu
 • Ger mat till föräldralösa barn i Bangladesh
  Tillgodose humanitära behov

  Humanitär service är centralt för LCIF och Lions arbete och förändrar liv för människor världen över.

  Hjälp din hemort
 • Klassrum med barn i Mexico
  Inspirera ungdomar

  LCIF når ut till tusentals ungdomar varje dag genom ett flertal program som hjälper dem att njuta av att vara barn och växa till framgångsrika vuxna.

  Engagera dig
 • Synundersökning i Taiwan
  Räddar syn

  LCIF är ledande på att förhindra blindhet som kan undvikas och återge synförmågan till människor runtom i världen.

  Läs mer

section

Donera
nu

Miljoner människor runtom i världen har haft nytta av över 11 340 stiftelseanslag som totalt har uppgått till mer än USD 826 miljoner. Antalet fortsätter att växa, delvis genom gåvor från stiftelser, företag, myndigheter och personer utanför Lions. Men det allra mesta av LCIF:s medel kommer genom generösa donationer från lionklubbar och enskilda medlemmar. 

section

Berätta om
Din upplevelse

Berätta för oss hur stiftelsen har hjälpt dig personligen eller hjälpt klubben att hjälpa ännu fler i samhället. Utöver att dela med er av nya, lyckade projektidéer till andra medlemmar kan er artikel komma att publiceras i framtida material inom Lions Clubs International Foundation.

section

Läs mer om
LCIF-anslag

Lions Clubs International Foundation (LCIF) ger anslagsmedel för att hjälpa liondistrikt utveckla och genomföra storskaliga humanitära projekt. De här humanitära anslagen hjälper lionmedlemmarna att nå ut till fler och öka sin påverkan både lokalt och globalt för att hjälpa ännu fler människor i nöd runtom i världen.

Vår stiftelses fokus

Hoppa till toppen