Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Foundation Lions Clubs International Foundation
Hoppa till sidfot

LCIF:s nyhetsbrev

LCIF:s nyhetsbrev

section

Mässling är ingen match för Lions Clubs International Foundation

Bästa lionmedlemmar.

Glädje är att se friska barn springa omkring, leka och gå till skolan. I de områden där mässling förekommer tas tyvärr dessa glädjeämnen bort från barnen. Nästan 400 personer dör av mässling varje dag och de flesta av dem är barn. De som överlever sjukdomen kan drabbas av allvarliga komplikationer, till exempel permanent hörselnedsättning, blindhet och hjärnskador. Detta behöver inte hända. Mässling är en sjukdom som kan förhindras, vilket är en av anledningarna till att Lions Clubs International Foundation (LCIF) stödjer mässlingsinitiativet. En mässlingsvaccinering kostar cirka en dollar, endast åtta kronor. Jag har sett Lions medlemmar samarbeta och åstadkomma storartade saker, så jag vet att vi kan utrota mässling genom att donera till insatserna och delta som frivilliga i lokala mässlingskampanjer. Låt oss se vad vi kan göra för att bekämpa mässling och ge alla barn en god start i livet! Fundera över att donera till LCIF:s mässlingsinitiativ: En spruta, ett liv.

Med vänlig lionhälsning,

Chancellor Bob Corlew
Ordförande, Lions Clubs International Foundation

LÄS MER OM: EN SPRUTA, ETT LIV

Lions och LCIF samarbetar för att bekämpa mässling

Som många medlemmar vet har LCIF åtagit sig att samla in USD 30 miljoner till slutet av år 2017, vilket kommer att gå till Gavi The Vaccine Alliance, vilken är en organisation som kommer att matcha LCIF:s mässlingsdonationer med lika mycket pengar. Samtidigt använder Lions medlemmar LCIF-anslag, för att nå ut med vaccin mot mässling och röda hund till de områden som behöver dem mest. Tack vare planerade kampanjer kan Lions hjälpa till att vaccinera barn utan kostnad för deras familjer. Lär dig mer om hur Lions och LCIF bekämpar mässling, genom att besöka vår blogg. Hjälp oss att vaccinera 114 miljoner barn, genom att donera i dag!

DONERA NU

Lions Quest finner vägen till Alaska, USA

Staden Anchorage i Alaska, USA, är en stad med stor mångfald och där införs nu värdegrundsprogrammet Lions Quest, vilket är LCIF:s program i socialt och emotionellt lärande, i skolorna. I slutet av september inledde skolorna i Anchorage införandet av detta värdegrundsprogram, genom att utbilda lärarna. Lion Walt Hays är lokal projektadministratör och han beskrev det positiva införandet av programmet med att säga: ”Under den nyligen genomförda Lions Quest-utbildningen var mellanstadielärarna imponerade över det omfattande innehållet, hur användbart programmet är och hur det kan anpassas till olika förutsättningar och behov.” Det låter som att de har fått en lysande start i Anchorage!

Lions jubileumsmynt: Snart sista chansen att köpa det!

I december 2017 är det sista chansen att köpa vårt vackra Lions jubileumsmynt. Mynten kommer direkt från präglingen och de är en av de mest imponerande minnessaker Lions någonsin har erbjudit. Dessa samlarmynt i silver är en perfekt gåva till hårt arbetande medlemmar eller säga tack till medlemmar som har varit med i många år. Du kan beställa den ena varianten av myntet för USD 52,95 eller det ocirkulerade myntet för USD 51,95. Det tillkommer en hanteringsavgift på USD 2,95 per beställning eller per mynt som skickas internationellt. Om du vill köpa flera mynt tar du kontakt med avdelningen Club Supplies. Tiden rinner iväg, så köp ditt mynt reda i dag!

Köp ditt mynt

section

Hoppa till toppen