Gör dig redo för vår nya webbplats!

Återupptäck lionsclubs.org. En helt ny design och verktyg som är enkla att använda, skapade för att förbättra våra globala hjälpinsatser.
Lanseras globalt i slutet av oktober 2018

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Foundation Lions Clubs International Foundation
Hoppa till sidfot

Kampanj 100: LCIF stärker hjälpinsatser

Kampanj 100: LCIF stärker hjälpinsatser

section

Stärker globala hjälpinsatser

När utmaningarna världen ställs inför blir större måste vår kapacitet att bekämpa dem också bli större. För att bygga upp en framtid som utlovar ännu större påverkan för våra hjälpinsatser presenterar Lions Clubs International Foundation (LCIF) - din stiftelse - stolt Kampanj 100: LCIF stärker hjälpinsatser.

Kampanj 100 är den mest ambitiösa insamlingen i LCIF:s historia och under dess tre år har den som mål att samla in USD 300 miljoner senast den 30 juni 2021. Kampanj 100 kommer att ge kraft till Lions medlemmar att hjälpa mer än 200 miljoner människor, genom att:

  • Öka hjälpinsatsernas påverkan
  • Bekämpa diabetes
  • Utöka våra globala frågor

Detta är inte saker som en enskild medlem, en klubb eller ett distrikt kan göra på egen hand, men tillsammans kan vi. Tillsammans kommer vårt arbete och våra personliga gåvor till vår stiftelse att säkerställa en ljusare framtid under kommande 100 år och även därefter. Följ med på LCIF.org/BE100 För att hålla dig uppdatera om vårt nya initiativ.

Donate Now

section

Hoppa till toppen