Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Foundation Lions Clubs International Foundation
Hoppa till sidfot

Klubbesök

Klubbesök

section

Med hjälp av LCIF-samordnare hoppas stiftelsen hålla kontakt med alla lionklubbar. En viktig roll som samordnare har för att uppnå detta mål är att besöka klubbar och utbyta information och berätta om hur spännande LCIF är. Klubbesök innefattar presentationer på klubbmöten, sessioner på zon- eller distriktsrådsmöten och andra reklammöjligheter med lionmedlemmar.

Till stöd för dessa viktiga klubbesök — där en del kommer att vara på klubbar som aldrig fått omfattande information om LCIF — ger vi dig ett flertal användbara resurser. Dessa verktyg har utvecklats för att hjälpa samordnare att förmedla nyheter och information, och att planera och följa upp besöksrelaterad information.

Planering och uppföljning

LCIF-koordinatorns vägledning för klubbesök
Kom igång med klubbesök med den här värdefulla resursen! Den här handboken ger anvisningar om hur man gör effektiva klubbesök genom att den besvarar dina frågor om vilken information man ska ge klubbarna, hur man bestämmer vilka som är prioriterade klubbar och hur man sätter upp klubbmål.

Rapportformulär, klubbesök
Använd detta formulär för att hålla reda på klubbesök och planera uppföljning.

Formella och icke-formella tal

Vanliga frågor om LCIF-anslag
Det här är en bra publikation som kan delas ut till klubbmedlemmarna vid diskussion om stiftelsens anslag.

Distriktsguvernörens förslag till ämnen för tal
Kommer du eller distriktsguvernören att tala offentligt om LCIF? Dessa ämnen för tal hjälper till att planera talet.

LCIF:s publikationer, översikt
Du kan alltid vara beredd att diskutera stiftelsen med lionmedlemmar om du har med dessa kortfattade översiktsbroschyrer.

Multimediaverktyg

Översikt över LCIF - lång
Den här PowerPoint-presentationen ger en allmän sammanfattning om LCIF. Översikten har 18 bilder och är perfekt för klubb- och distriktsmöten.

Översikt över LCIF - kort
Den här kortversionen av LCIF:s PowerPoint-presentation har 13 bilder och är perfekt för klubb- och distriktsmöten när tiden är begränsad.

LCIF-videor
Stiftelsen har flera högkvalitativa videor som berättar om effekten av våra program runtom i världen genom starka bilder och citat från projektmottagare och deltagare.

section

Hoppa till toppen