Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Foundation Lions Clubs International Foundation
Hoppa till sidfot

Stödjande medlem

Stödjande medlem

section

Vad har nästan 46 000 lionmedlemmar gemensamt varje år? De blir stödjande medlemmar genom att donera minst USD 20 till LCIF.

Programmet för stödjande medlemskap är ett årligt program som ger ett erkänsla på tre olika nivåer: USD 20, USD 50 och USD 100. Donationerna inom programmet tillgodoräknas gentemot MJF och används för att stödja LCIF:s anslagsprogram.

Stödjande medlem, bronsnål

Donatorer som bidrar med USD 20 får en kavajslagsnål i brons för stödjande medlem med uppgift om vilket år donationen gjordes.

Stödjande medlem, silvernål

Donatorer som bidrar med USD 50 får en kavajslagsnål i silver för stödjande medlem med uppgift om vilket år donationen gjordes.

Stödjande medlem, guldnål

Donatorer som bidrar med USD 100 får en kavajslagsnål i guld för stödjande medlem med uppgift om vilket år donationen gjordes.

Donationer kan göras genom att fylla i en MJF-ansökan och posta eller faxa den till LCIF. Donationer kan även göras online med kreditkort.

Klubbar kommer att erhålla ett tygmärke och ett chevronmärke för det första året med 100 procent stödjande medlemskap. För varje ytterligare år med 100 procent stödjande medlemskap får klubbar ett chevronmärke.

För stödjande medlemskap för klubbar, samla alla bidrag och skicka dem tillsammans till LCIF Donor Services. Glöm inte att skicka med en lista med givarnas namn så att de får lämpligt erkännande.

För mer information om stödjande medlemskap, kontakta Donor Services på 630 203 3836 eller e-posta oss.

section

Hoppa till toppen