Gåvor

I mer än 40 år har Lions Clubs International Foundation förlitat sig på enskilda personers generositet för att utföra vårt humanitära arbete. Donationer möjliggör våra globala insatser för att återställa syn, ge katastrofhjälp, stödja ungdomar och arbeta med andra humanitära behov.

För att stödja dessa program finns det fem gåvoområden att välja bland när man ger ett bidrag: Område med störst behov, katastrof, humanitära behov, syn och ungdom. Donationer inom dessa fem områden ger ett erkännande för Melvin Jones Fellowship, medan donationer utanför dessa områden hedras av LCIF men kan inte ge ett erkännande för MJF.

När du donerar till stiftelsen kan du vara säker på att ditt bidrag gör en insats i de behövandes liv för 100 procent av alla donationer går till våra projekt, medan alla administrativa kostnader betalas med räntan på våra investeringar. LCIF får ingen del av klubbavgifterna.

Donera online är lätt, och det finns flera andra sätt att ge ett bidrag. Erkännandeprogram för lionmedlemmar är ett sätt för oss att hedra medlemmarnas generösa engagemang för att stödja LCIF.

Tack för ditt stöd för LCIF.

För frågor om att göra en donation, e-posta oss eller ring 630 468 6897.

print